wh0's there??

Tuesday, October 25, 2011

hari ini dlm sejarah.....

Baru2 ni terjdi stu peristiwa yg agk hot jgk dlm idop aq kt skola ..hurmmm xpnah aq “gado” ngan bdk dr kelas lenn…punce nye jeng!!jeng!.gamai nk twu an??? Sorang gurl ni xpuas ati ngan aq da lame gupenye dy ngan kwn2 dy mmg xske “gaya” aq konon nye kt skola..sedangkn aq xknal langsong dy tu spe??? Gupenye dy n kwn dy sentiase perhati n stalk Fb aq…xsangke an???aq tnye npe dy xske aq ?? kwn dy  ckp sb xske gaya aq..huhuhuhuhu lawak an???bdk 2 owg ny sebenaunya dr kelas len..bukan sme aliran ngan aq that why aq xknal dyeowg..TP DYEOWG KNL  AQ  SJK AQ MASUK KOLA NI..PRINCESS KATEKNNN!!! Hahahah (berlagak ckit)..guwaw jerk…

Cmni alkisah bermula ketidakpuasan ati si A kt aq mse bezday aq….exbf dy wish n then bg aq coklat mse kt skola…heboh ar jgk sb tulis kt Fb ..aq xkesah pn sb aq xtwu pon boys ni ad gf sdgkn boys ni adlh ex classmates aq..so bese2 je ar…gupe2nye si A jelez bangat..hahaha sumpah aq xtwu pon boys ni ad gf…itu ar kisahnye…actually dyeowg da clash pon..n si A ni pon  ad bf baru…classmates aq dlu mse kola rendah ,jgk sekg, sedare ar jgk hurmmm so mmg baek pon jd dy jelez lg…huhuhuhu so luke lame dy berdarah kembali…actually dye xtwu pon hubngan kiteowg yg rapat …lawak aN?? So aq da settle ngan si A tp si kwn dy si R pulk lebih2 siap mention nme aq kt Fb kutuk2 aq..ini sudh melampau..so ape lg jd ar perang Fb..hurmmm syukor Alhamdulillah aq gamai supporter….Allah tu maha kaya dy twu aq xbersalah n berada di pihak yg benar..rakan2 Fb yg aq xkenali pon sokong n like status aq byk gler…terima kasih pd semue yg support tu…akan princess kenang jase u all….
Tbe skola pon aq heran gamai gler kerumun aq..rakan2 dr kelas len semua support aq dr belakang n wish aq “gud Luck”…mse jumpe kt kantin skola...terkejut jgk la aku tngk gamai gler ikot aku...nk support aku..sedangkn dye only 6org je....aku ??ley di katekn 3 kelas ar jgk ikot...boy pon ade...hm2..terkejut la........heee.....alhamdulillah ramai nk backup aku...sbb dye twu aku ny baek....x salah pape pon.........aq heran kt skola aliran F4 ad lima kelas n 4 kelas semua sokong aq..3 aliran sc n 2 aliran sastera..hehehe aliran sastra tu pon diam2 jmpe aq sokong aq n ckp “kami sokong Princess Amira”” kiteowg mmg xske ngan budak tu n mcm2 info aq dpt ttg ltar blakg bdk uh…hahaha aq xsangke aq begitu “popular” jgk kt kola ni.hahaha…(perasan lg)...bdk laki2 jgn ckp ar ad yg col , text, chat semue amek  twu walo dr kelas laen yg xpnah tegur aq…huh….yg paling best kt asrama mlm tu meriah gupe nye..gamai2 bukak lappy on9 nk tgok cter “hot”. aq tdo lewat mlm tu sb lyan byk prtanyaan hingga trlupa ngan janji aq pd kwn aq ..sorry gemok!!!!...hehehe ..pas ni mmg aq mst jd perhatian n bertambah “popular”” rezki  jgn di tolak…brtambah fren kt fb yg add …btw thankz pada sesiape yg tolng backup n support aq …syg u all semue…….:))


org kuat aku.........fatin nadhirah!!tq !!syg ko ketat2 lar !!



peneman setia aku........mase discuss......syg ko jgk wani!!


thankz kt korang jgk!!syg ko!!kpd isyriati..thank bersuare ary tu bckup aku...!
(sory curi pix ny..hahah)
kepade sesape yg tolong secare lngsung n tidak langsung tq bnyak2!!!....sooryy law pix korang xde....heee.....




HOLLAND Stands For Hope Our Love Life And Never Defeat

2 comments:

  1. hidup kne belagak tau !! hahahhahah.....bru best !!!syeekkkeellll !!!

    ReplyDelete